15 jan. 2010

En långärmad och en kortärmadMitt i allt fanns det tid att sy, helt ostört! Så då passade jag på att sy de här t-skjortorna som legat klippta redan ett tag. Har haft lite tidsbrist, och bättre lär det väl inte bli med tanke på att jag börjat jobba igen. Men nu och då får man lov att ta sig tid för att sy, det är ju ändå så roligt!

Snabbt gick det med, på 2h var båda tröjorna färdiga. För en gångs skull var det ingenting som krånglade, och i och med att bitarna redan var klippta gick syendet i ett huj.

Jag måste faktiskt på allvar börja göra fler byxor nu. Har alldeles tillräckligt med tröjor för tillfället. Problemet är bara det att det är både roligare och lättare att handla tyg till tröjor. Oftast är det billigare också. Jag föredrar helst lite grövre tyg till byxor, helst velour eller frotté. Nu har jag faktiskt lite molnvelour på kommande, det tyget ska det minsann bli byxor av! Ser jag fram emot!

Tyg: Långärmad: pirattyg från mjuka tyger, limegrön interlock från ikasyr.
Kortärmad: turkosa moln från ikasyr, brun resår från kangastukku.

Mönster: Ottobre 6/2009, lite ändrad.

1 kommentar:

  1. Trodde det var bara för mej som symaskinen krånglar:) Det är som att det skulle finnas en oskriven lag om att jag bara behöver bestämma mej för att sy så börjar saker krångla. Kanske därför det inte blir av att sy så ofta... Hoppas det går bra på jobbet och för B!

    SvaraRadera