16 feb. 2010

En klar favorit.


Oj, oj som han har pekat på den här tröjan, B alltså. På tåget, på katten, på kaninen vid träden, på huset, på svamparna, på fåret... Jag tolkar det som att han gillar mönstret. ;) Och visst är det ju fint, och kvalitén är också härligt mjuk och ganska tjock.

Jag är inne i nån prova-på-nya-saker-fas, och försökte mig således på en tröja med sprund. Är riktigt nöjd med resultatet. Fick göra lite ändringar med sprundet, halshålet hade blivit alldeles för litet ifall jag hade gjort enligt beskrivningen.

Tyg: Landskapsinterlock från Jofotex, gul resår från Eurokangas. Knappen är från Verkkokangas.

Mönster: Ottobre 4/2007, storlek 86.

Har en hel massa på gång med annat för tillfället, nämligen husplanering. Eller ja, det är mer papperskrig och kostnadsuppskattning än så länge... Men en hel del att tänka på för det. Ska ändå försöka uppdatera bloggen minst en gång i veckan, så gott det går. :)

5 kommentarer:

 1. Jättefin!
  En favorit här hemma också!
  Spännande med husplanering - lycka till!

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig tröja, förstår att det är en favorit :)

  SvaraRadera
 3. Jättefin, kan förstå att ditt barn gillar den, MIn pojke gillar också när det är olika landskap.

  Du hänvisar ofta till Ottobre, tycker du dom är bra?
  Jag är sugen på en premunation men om det bara är något plagg här o där så vet jag inte, men de verkar ju finnas en massa bra ...?

  -textilaren

  SvaraRadera
 4. De ska nog jag också göra, köpa styckevis, till en början iaf. Blir extra sugen att sy när jag ser alla härliga kläder som du har sytt :)
  -textilaren

  SvaraRadera
 5. Jättefin tröja! Jag skulle nog gilla att sy jag också, men när det finns så mycket annat roligt att göra också!?! Lycka till med husplaneringen och bygget också!

  SvaraRadera